luni, 2 februarie 2015

Cladirile mobile, o investie de viitor



Cele mai rapide cladiri care se pot ridica in zilele noastre sunt acela care adapostesc hale industriale. Metal, BCA, sticla sau plastic toate aceste materiale nu fac decat sa se imbine cu iuteala fulgerului. Un constructor bun stie ca astfel de cladiri pot deve foarte rapid functionale daca isi organizeaza totul la marea arta.

Unde mai pui ca, fiind usor de montat, cladirile mobile se pot transporta usor dintr-un loc in altul fara prea multe batai de cap. Da, astazi vorbim despre cladirile si constructiile mobile. O casa traditionala cu greu ar putea fi mutata dintr-un loc in altul. Asta pentru ca trebuie sa o transporti intreaga, de la fundatie si pana la acoperis, deci nu poti demonta mai nimic din ea. 

Poate ca unii dintre noi am vazut pe la televizor documentare in care vedeam cum astfel de case, vechi, erau duse dintr-un loc in altul cu mare greutate si utilaje speciale. Ba, iti mai trebuiau si niste idei creative pe loc pentru a putea rezolva niste probleme ce se iveau pe parcurs.

Cei care lucrau la astfel de transporturi erau constructori si stiau totul despre o casa, despre rezistenta ei, despre materialele folosite, despre tehnica cu care alti construcori au ridicat-o. Iar astfel de cunostinte erau cruciale in momentul deplasarii casei pe roti spre un alt loc unde era asezata.

Vreau sa punctez cu acest lucru faptul ca tot ce este legat de o casa, o vila, un apartament, o hala industriala, practic orice fel de constructie pentru folosinta omului, este un domeniu fascinant si frumos in acelasi timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu