miercuri, 25 martie 2015

Sanatatea e mai buna decat toate

Au inceput insa sa apara, din ce in ce mai mult slava Domnului, ferme mai mici care cresc pasari si animale pentru consum mai aproape de natural si in medii mai naturale. Iar in aceste ferme bio, desi se foloseste hrana concentrata aceasta contine si produse vegetale naturale. Iar aceste concentrate se cumpara de obicei de la diferiti furnizori care se ocupa doar cu acest lucru.

Cum piata de astazi a consumatorilor a inceput sa fie extrem de sensibila la felul cum sunt ingrijite, crescute si hranite pasarile si animalele din care provine carnea din galantare, si acest furnizori au inceput sa studieze problema pentru a-si imbunatati produsele. Nu mai merge acum sa hranesti gainile din boxe cu ziare maruntite amestecate cu resturi animaliere numai bune de aruncat, un adevarat gunoi, peste care se turnau aditivi alimentari pentru gust.

Cumparatorul a inceput sa se educe si astfel de produse incep sa ramana in galantare din ce in ce mai mult fara sa le cumpere nimeni. Cei care inca mai incearca sa pacaleasca cumparatorii sunt deja pe panta descendenta. Oamenii si-au dat seama ca pasari si animale sanatoase inseamna mancare sanatoasa. De oricare ar fi ea: oua, lapte, branza sau carne. Produse pe care multi le savureaza si spun ca nu pot trai fara ele. O iluzie efemera care inca mai tine oamenii orbi in fata adevarului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu