miercuri, 11 martie 2015

Universitati si colegii de top de pe Coasta de Vest

Coasta de Vest este acasa pentru unele universitati si colegii impresionante, iar topurile variaza in marime de la cateva sute la peste 40.000 de studenti. Stanford se numara frecvent printre universitatile de top ale acestei natiuni, iar UC Berkeley ajunge de multe ori in fruntea listeti cu cele mai tari universitati publice. Pomona College este unul dintre cele mai bune colegii de arte liberale din tara. Cele 30 de colegii si universitati de mai jos au fost alese pe baza unei serii de factori, inclusiv ratele de retentie, ratele de absolvire, angajamentul elevilor, selectivitate si ajutorul financiar oferit.
Am enumerat scolile in ordine alfabetica, pentru a evita diferentele de multe ori arbitrare care separa locul 1 de locul 2, dar si din cauza inutilitatii de a compara o universitate de cercetare cu un mic colegiu de arte liberale. Ai intrat in joc? Acum verifica-ti notele si rezultatele testelor finale sa vezi daca intrunesti conditiile necesare pentru a intra in oricare dintre primele colegii de pe Coasta de Vest.
Institutul Californian de tehnologie
Locul de amplasare: Pasadena, California
Inscriere: 978 de studenti
Tipul institutiei: scoala de inginerie
Distinctii: raport 3 la 1 a elevilor care intra la facultate; una dintre cele mai bune scoli de inginerie din tara; unul dintre colegii cele mai selective; membru al Asociatiei Universitatilor americane pentru programe de cercetare puternice.
Universitatea Chapman
Locul de amplasare: Orange, California
Inscriere: 5300 studenti
Tipul institutiei: universitate privata
Distinctii: 14 la 1 raportul celor care urmeaza o facultate; marime medie a claselor; domenii profesionale puternice, cum ar fi afaceri si comunicatii, dar cu o aroma de arte liberale; istorie bogata de admitere.
Colegiul Claremont
Locul de amplasare: Claremont, California
Inscriere: 1301 studenti
Tipul instituției: colegiu de arte liberale privat
Distinctii: unul dintre cele mai selective colegii din tara; parte din colegiile Claremont; puncte forte in arte liberale si stiinte; 1 din 9 elevi sunt admisi la facultate; ajutor bun de finantare pentru studentii fara posibilitati.
Universitatea Gonzaga
Locul de amplasare: Spokane, Washington
Inscriere: 4865 studenti
Tipul institutiei: universitate particulara catolica
Distinctii: filosofia de invatamant se concentreaza pe persoana ca intreg: minte, corp si spirit; unul dintre colegiile catolice de top ale tarii; membru al Conferintei NCAA; cei mai multi studenti beneficiaza de ajutor de finantare.
Colegiul Harvey Mudd
Locul de amplasare: Claremont, California
Inscriere: 784 de licentiati
Tipul institutiei: licentierea in inginerie
Distincții: unul dintre cele mai bune colegii de inginerie de licenta; membru al Colegiilor Claremont; curriculumul se bazeaza pe stiintele umaniste si sociale; multe oportunitati de invatare pentru student; 9 la 1 raportul celor intrati la facultate si note mari pentru abolventi english language course english-institution.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu