luni, 9 februarie 2015

Cele mai accesibile tablete

Tablete Amazon - Amazon a inceput cu siguranta tendinta tabletelor mai accesibile de pe piata, cu originalul comprimat Kindle Fire. Acest lucru, combinat cu accentul lor pentru a face mai usoara citirea cartilor, ascultarea de muzica sau vizionarea clipurilor video, tableta este excelenta pentru oricine isi doreste un dispozitiv in primul rand pentru mass-media.

O modalitate prin care Amazon mentine preturile scazute la acest produs este si limitarea numarului de accesorii care il insotesc. Un astfel de accesoriu, care lipseste cu desavarsire, este un adaptor de alimentare, iar in acest caz, poate fi cadoul perfect pentru posesorul acestei tablete, care nu va mai depinde de un calculator pentru a-si incarca tableta.


Tabeletele Nexus - Sistemul de operare Google Android este cel mai frecvent utilizat software pentru tablete si telefoane din lume.Compania s-a bazat anterior pe alte companii de hardware pentru a le face tabletele, insa acum au schimbat linia pentru producerea Nexus.

Acestea ofera o abordare unica pentru tableta Android, care cu siguranta ii ofera un loc special pe piata aglomerata. Si chiar daca tabletele sunt foarte bune pentru a vizualiza fisiere media sau un joc, tastaturile virtuale lasa mult de dorit.

Oricine foloseste tableta pentru a scrie ceva mai mult, isi va dori in mod sigur o tastatura reala. Din fericire, tabletele Nexus sunt dotate cu bluetooth, permitand folosirea tastaturilor wireless, o optiune excelenta si un cadou apreciat pentru tabletele Nexus sau pentru orice alt dispozitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu